Vet Aquadent Virbac – Koiran suuvesi

Arvostelu & kokemuksia

Vet Aquadent Virbac - Suuvesi lemmikkisi suun terveyden ylläpitämiseen

 • Tehokas hammaskiven ja plakin ehkäisy: VET AQUADENT estää plakin ja hammaskiven muodostumista, mikä edistää lemmikkisi suun terveyttä.
 • Raikas hengitys: Erytritolin ja Fr3sh-teknologian ansiosta lemmikkisi hengitys pysyy raikkaana.
 • Helppo käyttää: Yksinkertaisesti lisätään lemmikkisi juomaveteen päivittäin.
 • Parantaa ruoansulatusta: Inuliini tasapainottaa suoliston mikroflooraa, mikä vähentää suolistokaasuja.
 • Turvallinen ja luonnollinen: Sisältää luonnollisia ainesosia kuten erytritolia, inuliinia ja granaattiomenaa.
Halvin hinta: € 26,99

€ 26,99

€ 27,00

€ 28,49

Vet Aquadent Virbac on erinomainen valinta kaikille koiran- ja kissanomistajille, jotka haluavat pitää huolta lemmikkiensä suun terveydestä ja raikkaasta hengityksestä. Tämä suuvesi on kehitetty eläinlääkäreiden toimesta, ja sen tehokkuus perustuu Fr3sh-teknologiaan, joka vaikuttaa kolmella eri tavalla: se puhdistaa hampaat, raikastaa hengityksen ja edistää tervettä ruoansulatusta.

Käyttöohjeet ja annostus

Ravista hyvin ennen käyttöä: Pieni sakkautuminen on normaalia.

Annostele oikein: Lisää 2,5 ml liuosta 250 ml juomaveteen.

Päivittäinen käyttö: Vaihda juomavesi uuteen sekoitukseen aina 24 tunnin välein, vaikka vanhaa sekoitusta olisi vielä jäljellä.

Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä suojassa suoralta auringonvalolta ja kuumuudelta.

Miksi Vet Aquadent Virbac on hyvä valinta?

Helppokäyttöinen ja tehokas: VET AQUADENT -suunhoitotuote on helppo lisätä lemmikkisi päivittäiseen rutiiniin. Sinun tarvitsee vain lisätä suuvesi lemmikkisi juomaveteen, ja se alkaa heti toimia plakin ja hammaskiven muodostumista vastaan.

Turvallinen ja luonnollinen: Tuote sisältää luonnollisia ainesosia, kuten erytritolia, inuliinia ja granaattiomenaa, jotka ovat turvallisia ja terveellisiä lemmikillesi.

Eläinlääkäreiden suosittelema: Vet Aquadent Virbac on eläinlääkäreiden kehittämä ja suosittelema tuote, joten voit luottaa sen laatuun ja tehokkuuteen.

Vinkkejä koiran hampaiden hoitoon

Koiran hampaiden hoito on olennainen osa lemmikkisi kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvinvointia. Säännöllinen suunhoito auttaa ehkäisemään vakavia hammasongelmia ja parantaa koiran elämänlaatua. Tässä muutamia vinkkejä, joilla voit pitää koirasi hampaat terveinä ja hengityksen raikkaana.

 1. Päivittäinen harjaus: Harjaa koirasi hampaat päivittäin käyttäen lemmikeille tarkoitettua hammasharjaa ja hammastahnaa. Tämä on tehokkain tapa estää plakin ja hammaskiven muodostumista.
 2. Käytä hammashoitoherkkuja: Tarjoa koirallesi hammashoitoherkkuja, jotka auttavat poistamaan plakkia ja pitävät hampaat puhtaina.
 3. Säännölliset eläinlääkärikäynnit: Käytä koiraasi säännöllisesti eläinlääkärillä tarkistuksissa ja ammattimaisessa hammashoidossa.
 4. Tarkista koiran suu säännöllisesti: Tarkkaile koirasi suun terveyttä säännöllisesti kotona. Etsi merkkejä punaisista tai tulehtuneista ikenistä, pahanhajuisesta hengityksestä tai hammaskivestä.
 5. Ravitsemus: Tarjoa koirallesi tasapainoinen ja terveellinen ruokavalio, joka tukee suun terveyttä. Vältä sokeripitoisia herkkuja, jotka voivat edistää plakin muodostumista.
 6. Vet Aquadent Virbac -suuvettä päivittäiseen käyttöön: Lisää VET AQUADENT -suuvettä koirasi juomaveteen päivittäin. Tämä auttaa ehkäisemään plakin ja hammaskiven muodostumista ja pitää koirasi hengityksen raikkaana.

Suosittujen tuotteiden kokemuksia ja arvosteluita