Virbac C.E.T. Hammastahna & hammasharjat koirille

Arvostelu & kokemuksia

Virbac Koiran hammastahna & hammasharjat

 • Sisältää C.E.T. Dual-Enzyme System -entsyymijärjestelmän
 • Vähentää plakkia ja hammaskiven muodostumista
 • Vähentää pahanhajuisen hengityksen syntymistä
 • Pakkaukseen kuuluu kananmakuinen hammastahna, kaksipäinen hammasharja ja sormihammasharja
 • Ei vaadi huuhtelua pesun jälkeen
Halvin hinta: € 19,40

€ 19,40

€ 22,00

Etsitkö parasta hammastahnaa ja -harjoja koirallesi? Löydä ratkaisu suositusta Virbac C.E.T. Koiran hammastahna & hammasharjat -tuotepaketista!

Koiran suun terveys on tärkeä osa kokonaisvaltaista hyvinvointia, ja Virbac C.E.T. Hammastahna & hammasharjat on suunniteltu pitämään koirasi hampaat ja ikenet terveinä. Tämä innovatiivinen tuotesetti hyödyntää C.E.T. Dual-Enzyme System -entsyymijärjestelmää, joka aktivoi ja vahvistaa suun luonnollista puolustusmekanismia. Säännöllinen harjaus tämän tahnan avulla vähentää tehokkaasti plakin ja hammaskiven muodostumista sekä pahanhajuista hengitystä.

Miksi valita Virbac C.E.T. koiran hampaiden hoitoon?

Virbac C.E.T. hyödyntää innovatiivista entsyymijärjestelmää, joka aktivoi suun luonnollista puolustusmekanismia ja vähentää tehokkaasti plakkia sekä hammaskiveä. Säännöllinen käyttö takaa raikkaan hengityksen ja terveet ikenet, mikä parantaa koirasi yleistä hyvinvointia. Helppokäyttöinen pakkaus, joka sisältää kananmakuista hammastahnaa sekä erikoisharjat, tekee hampaiden hoidosta vaivatonta ja miellyttävää sekä sinulle että koirallesi. 

Markkinoiden suosituimpiin kuuluva Virbac C.E.T koiran hampaidenhoitosetti tarjoaa monia etuja:

 • Tehokas entsymaattinen järjestelmä: C.E.T. Dual-Enzyme System aktivoi suun luonnollisia puolustusmekanismeja, pitäen hampaat ja ikenet terveinä.
 • Vähentää plakkia ja hammaskiveä: Säännöllinen käyttö vähentää plakin muodostumista ja estää hammaskiven kertymistä.
 • Raikas hengitys: Vähentää pahanhajuisen hengityksen syntymistä, pitäen koirasi hengityksen raikkaana.
 • Helppo käyttää: Pakkaukseen kuuluu kananmakuinen hammastahna, kaksipäinen hammasharja ja sormihammasharja, jotka tekevät hampaiden harjauksesta vaivatonta.
 • Ei huuhtelua: Eläimen suuta ei tarvitse huuhdella pesun jälkeen, mikä tekee käytöstä helppoa ja nopeaa.

Vinkkejä koiran hampaiden hoitoon

Koiran hampaiden hoito on tärkeää sen yleisen terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Tässä muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua pitämään koirasi hampaat ja ikenet terveinä:

 1. Aloita nuorena: Totuta koirasi hampaiden harjaukseen jo pentuna. Näin siitä tulee osa sen päivittäistä rutiinia ja se tottuu käsittelyyn.
 2. Käytä oikeita välineitä: Käytä koirille tarkoitettuja hammastahnoja ja -harjoja. Ihmisten hammastahnat voivat sisältää koirille haitallisia ainesosia.
 3. Säännöllisyys on avain: Harjaa koirasi hampaat vähintään kahdesti viikossa, mieluiten päivittäin. Säännöllinen harjaus estää plakin kertymistä ja hammaskiven muodostumista.
 4. Tarkista hampaat säännöllisesti: Tarkista koirasi hampaat ja ikenet säännöllisesti mahdollisten ongelmien, kuten ientulehduksen tai hampaiden murtumien varalta.
 5. Tarjoa puruluita: Puruluut ja hammashoitoherkut voivat auttaa pitämään koirasi hampaat puhtaina ja vahvoina. Ne myös tarjoavat viihdettä ja voivat vähentää stressiä.
 6. Käy eläinlääkärissä: Vie koirasi säännöllisesti eläinlääkäriin hampaiden tarkastukseen. Eläinlääkäri voi antaa tarkempia neuvoja ja tehdä tarvittaessa hampaiden puhdistuksen.

Muistathan, että koiran suun terveys vaikuttaa sen yleiseen terveyteen ja elämänlaatuun. Säännöllinen hampaiden hoito on pieni vaiva verrattuna siihen hyötyyn, jonka se tuo koirallesi.

Käytännön ohjeet koiran hampaiden harjaukseen

Koiran hampaiden pesu on helppoa ja tehokasta Virbac C.E.T. -pakkausta käyttäen. Aloita koiran hampaiden pesu sormiharjalla, joka on mukana pakkauksessa. Lisää pieni määrä kananmakuista hammastahnaa harjaan ja hiero varovasti koiran hampaita ja ikeniä, jotta se tottuu harjaukseen.

Kun koira on tottunut sormiharjaan, siirry kaksipäiseen hammasharjaan, joka puhdistaa hampaat perusteellisesti ja poistaa plakkia. Säännöllinen koiran hampaiden pesu Virbac C.E.T. -tuotteilla takaa koirasi suun terveyden ja raikkaan hengityksen.

Aloita harjaaminen rauhallisesti ja tee siitä positiivinen kokemus palkitsemalla koiraasi herkulla tai kehuilla. Käytä aina koirille tarkoitettua hammastahnaa, sillä ihmisten hammastahna voi olla haitallista. Harjaa hampaat pyörivin liikkein ja kiinnitä erityistä huomiota takahampaisiin, joissa plakki ja hammaskivi kertyvät eniten.

Hampaiden harjauksen opettelu on hyvä aloittaa jo pikkupennun kanssa, mutta koskaan ei ole liian myöhäistä. Hampaiden harjauksesta hyötyvät kaiken ikäiset koirat.